Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Citrónové rizoto s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1120 kalorií 2.0g cukrů 89.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Šalotku nasekáme na jemno. Osmažíme ji na olivovém oleji.
Přidáme rýži a pořádně zamícháme.
Zalijeme vínem a vývarem, přidáme šťávu a kůru z citrónu a vaříme 15 minut.
Poté přidáme sůl a pepř, většinu nastrouhaného parmezánu a vaříme ještě 5 minut.
Podáváme posypané zbylým parmezánem, vlašskými ořechy a nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Citrónová kůra je velmi aromatická - její množství uvážíme dle chuti.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 10. 2015, Recept navštíven: 890x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele

16. 10. 2015, 15:58

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi jednoduché rizoto

16. 10. 2015, 18:39

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá citronova príchuť

18. 10. 2015, 18:59

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

20. 10. 2015, 15:18

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre rizoto

03. 01. 2016, 14:22

Přidat komentář

Facebook komentáře