Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Houbové rizoto s hráškem

Houbové rizoto s hráškem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
1356 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Rýži a nasekané houby vhodíme do osolené vroucí vody. Vaříme 20 minut, dokud rýže nezměkne. Mezitím na oleji osmažíme nakrájené cibule a rozetřený česnek. Přidáme hrášek, 2 lžíce vody, sojovou omáčku, mletý kmín, sůl a pepř dle chuti. Necháme projít varem. Uvařenou rýži s houbami scedíme a přidáme do zeleniné směsi. Důkladně promícháme.

Bulb Tip k receptu

Houbové rizoto můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.


Milena

20. 05. 2009, Recept navštíven: 2970x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne rizoto

23. 08. 2016, 19:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rizoto velmi chutovo dobre

30. 08. 2016, 14:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborné

17. 09. 2016, 19:05

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre skombinovane

14. 10. 2016, 19:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hubové rizoto s hráškom je velmi chutné

27. 02. 2017, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře