Houbové rizoto s hráškem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
25min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1356
kalorií
0.0g
cukrů
16.0g
tuků
38.0g
bílkovin
Příprava
Rýži a nasekané houby vhodíme do osolené vroucí vody. Vaříme 20 minut, dokud rýže nezměkne. Mezitím na oleji osmažíme nakrájené cibule a rozetřený česnek. Přidáme hrášek, 2 lžíce vody, sojovou omáčku, mletý kmín, sůl a pepř dle chuti. Necháme projít varem. Uvařenou rýži s houbami scedíme a přidáme do zeleniné směsi. Důkladně promícháme.
Tip k receptu
Houbové rizoto můžeme ozdobit nastrouhaným sýrem.
Milena20. 05. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.