Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cizrnová omáčka s řepou

Obtížnost Čas přípravy
12h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 13h 30min
Nutriční hodnoty
1216 kalorií 56.0g cukrů 28.0g tuků 64.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu namočíme na 12 hodin do vody. Poté přidáme nakrájenou cibuli a vaříme 40-45 minut, dokud nezměkne. Přitom postupně lžící odebíráme pěnu, která vznikne na povrchu. Mezitím řepu očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky, zalijeme vodu, přikryjeme pokličkou a vaříme 20 minut, dokud řepa nezměkne. Vodu scedíme a řepu necháme vychladnout. Vodu z cizrny scedíme a cizrnu dáme do mixéru. Přidáme vychladlou řepu a důkladně rozmixujeme. Přidáme rozetřený česnek, citrónovou šťávu, olej, sójovou omáčku, kmín, sůl a vše důkladně promícháme.


Přidat na Pinterest
Milena

26. 06. 2009, Recept navštíven: 2852x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
na vyskúšanie dobre

24. 10. 2016, 09:19

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Super inspirace, díky!

25. 10. 2016, 17:35

Přidat komentář
Peta S
vůbec si nedovedu představit jak to chutná, zní to velmi zajímavě

Peta S 06. 01. 2010, 14:35

Facebook komentáře