Čočka s uzeným a sázeným vejcem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3336
kalorií
1.0g
cukrů
235.0g
tuků
161.0g
bílkovin
Příprava
Čočku namočíme den předem.
Maso a čočku uvaříme doměkka.
Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na másle. Přidáme mouku a krátce opražíme. Poté zalijeme 100 ml vody a povaříme. Přidáme uvařenou čočku. Dochutíme solí, pepřem a octem.
Vejce uvaříme jako volská oka, petrželku nasekáme a maso nakrájíme na plátky.
Na talíře rozdělíme maso, čočku, vejce a posypeme petrželkou.
03. 03. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.