Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čočka s uzeným a sázeným vejcem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
3336 kalorií 1.0g cukrů 235.0g tuků 161.0g bílkovin

Příprava

Čočku namočíme den předem.
Maso a čočku uvaříme doměkka.
Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme ji na másle. Přidáme mouku a krátce opražíme. Poté zalijeme 100 ml vody a povaříme. Přidáme uvařenou čočku. Dochutíme solí, pepřem a octem.
Vejce uvaříme jako volská oka, petrželku nasekáme a maso nakrájíme na plátky.
Na talíře rozdělíme maso, čočku, vejce a posypeme petrželkou.


Přidat na Pinterest
sonizna

03. 03. 2016, Recept navštíven: 1132x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Klasická příprava čočky

Jana Smidži 03. 03. 2016, 18:36

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre tradičné jedlo

04. 03. 2016, 14:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

15. 06. 2016, 12:17

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když není uzené dávám klobásu
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

15. 05. 2017, 13:45

Přidat komentář
katka16031
klasika niet čo pokaziť

katka16031 17. 08. 2016, 12:28

Facebook komentáře