Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cuketová musaka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1194 kalorií 1.0g cukrů 76.0g tuků 131.0g bílkovin

Příprava

Brambory nakrájíme na tenčí plátky a vyplníme jimi dno vymazaného pekáče. Okořeníme (pepř, sůl), druhou vrstvu vytvoříme z plátků cukety. Mleté maso promícháme s vejcem, nakrájenou cibulí, majoránkou, solí, pepřem a část rovnoměrmě rozprostřeme na cuketu. Takto pokračujeme ve vrstvení brambory-cuketa-mleté maso, jak nám výška pekáče dovolí. Každou vrstvu cukety a brambor mírně posypeme pepřem a solí. Nakonec posypeme sýrem. Podáváme bez přílohy.

Bulb Tip k receptu

Nakonec můžeme celé vrstvení zakončit rozšlehaným vajíčkem se smetanou.


Přidat na Pinterest
veka

28. 07. 2010, Recept navštíven: 7687x


Přidat recenzi
beran.domin
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Já jsem jsi moc pochutnal.

20. 07. 2016, 16:48

Přidat komentář
Jozef
Krásny recept. Mám na Vás Dotaz.Môžem použiť namiesto cukety patizón? Ďakujem Jozef

Jozef 28. 07. 2010, 16:04

veka
Určitě, dá se použít i patizon.

veka 28. 07. 2010, 16:13

Facebook komentáře