Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Divoký králík z francouzskou omáčkou

Divoký králík z francouzskou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
128 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Očisteného divého králika oplachneme, pokrájame na porcie, prešpikujeme slaninou, pridáme zrnka čierneho a nového korenia, bobkový list a na masle upečieme domäkka. Občas podlievame vodou.
Potom pripravíme omáčku: rozotrieme alebo prelisujeme 8 strúčikov cesnaku na kašičku, pridáme 3 žĺtky, štipku soli, troška mletého čierneho korenia a za stáleho miešania prikvapkávame olej, kým nezískame omáčku, hustú ako majonéza(môžeme použiť elektrický šľahač). Pridáme trochu vlažnej vody asi 2-3 lyžice a dôkladne rozmiešame. Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu.

Bulb Tip k receptu

Upečeného králika podávame poliateho omáčkou, s bielym pečivom a dusenými jablkami.


Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 1770x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

11. 11. 2015, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře