Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Divoký králík z francouzskou omáčkou

Divoký králík z francouzskou omáčkou
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

128 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 7.0g bílkovin

Příprava

Očisteného divého králika oplachneme, pokrájame na porcie, prešpikujeme slaninou, pridáme zrnka čierneho a nového korenia, bobkový list a na masle upečieme domäkka. Občas podlievame vodou.
Potom pripravíme omáčku: rozotrieme alebo prelisujeme 8 strúčikov cesnaku na kašičku, pridáme 3 žĺtky, štipku soli, troška mletého čierneho korenia a za stáleho miešania prikvapkávame olej, kým nezískame omáčku, hustú ako majonéza(môžeme použiť elektrický šľahač). Pridáme trochu vlažnej vody asi 2-3 lyžice a dôkladne rozmiešame. Podľa chuti pridáme citrónovú šťavu.

Bulb Tip k receptu

Upečeného králika podávame poliateho omáčkou, s bielym pečivom a dusenými jablkami.

Jozef

22. 11. 2011, Recept navštíven: 1601x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Divoký králík z francouzskou omáčkou

Divoký králík z francouzskou omáčkou

Očisteného divého králika oplachneme, pokrájame na porcie, prešpikujeme slaninou, pridáme zrnka čierneho a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Divoký králík z francouzskou omáčkou Link-arrow
Thumb

Jablečné čatní s cibulí

Oloupaná jablka nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka a oboje vložíme do hrnce, chvilku dusíme bez vody a ...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

11. 11. 2015, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře