Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí Kinder mléčný řez

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1h 15min , porce

3678 kalorií, 27.0g cukrů, 216.0g tuků, 102.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

PŘÍPRAVA PIŠKOTU:
Ze žloutků a cukru vyšleháme hustou pěnu a po malých dávkách přidáváme vodu. Dále opatrně zašleháme tekuté zchladlé máslo. Do pěny opět po malých dávkách vysypeme směs mouky, kakaa, kypřícího prášku a prášku do perníku. Těsto promícháme. Vyšleháme tuhý sníh z 8 bílků a zlehka vmícháme do těsta. Hotové těsto rozetřeme na velký plech vyložený pečícím papírem (dají se použít i dva menší plechy). Piškot pečeme asi 15 minut při 180 C. Po upečení a vychladnutí plát rozřízneme na dvě stejné poloviny.
KRÉM:
Přivedeme k varu mléko a za stálého míchání přisypeme směs pískového cukru s vanilkovým cukrem. Necháme rozpustit. Do vlažného mléka vmícháme po částech želatinu, kterou necháme dopředu nabobtnat v troše vody. Nakonec želírující mléko rychle zašleháme do šlehačky připravené z čerstvé smetany ke šlehání. Pracujeme rychle, aby náplň předčasně neztuhla.

Na jeden z plátů piškotu naneseme vysokou vrstvu bílého mléčného krému, přiklopíme druhým plátem, lehce přitlačíme a necháme vše v chladnu odpočinout. Po zchladnutí potřeme povrch piškotu vrstvou rozehřáté čokoládové polevy (ve vodní lázni rozehřejemE čokoládu, přidáme kousek másla a hladce vymícháme.

veka

01. 06. 2010, Recept navštíven: 7255x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí Kinder mléčný řez

Domácí Kinder mléčný řez

PŘÍPRAVA PIŠKOTU: Ze žloutků a cukru vyšleháme hustou pěnu a po malých dávkách přidáváme vodu. Dále opatr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí Kinder mléčný řez Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře