Domácí Kinder mléčný řez

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

3678 kalorií
27.0g cukrů
216.0g tuků
102.0g bílkovin


Příprava

PŘÍPRAVA PIŠKOTU:
Ze žloutků a cukru vyšleháme hustou pěnu a po malých dávkách přidáváme vodu. Dále opatrně zašleháme tekuté zchladlé máslo. Do pěny opět po malých dávkách vysypeme směs mouky, kakaa, kypřícího prášku a prášku do perníku. Těsto promícháme. Vyšleháme tuhý sníh z 8 bílků a zlehka vmícháme do těsta. Hotové těsto rozetřeme na velký plech vyložený pečícím papírem (dají se použít i dva menší plechy). Piškot pečeme asi 15 minut při 180 C. Po upečení a vychladnutí plát rozřízneme na dvě stejné poloviny.
KRÉM:
Přivedeme k varu mléko a za stálého míchání přisypeme směs pískového cukru s vanilkovým cukrem. Necháme rozpustit. Do vlažného mléka vmícháme po částech želatinu, kterou necháme dopředu nabobtnat v troše vody. Nakonec želírující mléko rychle zašleháme do šlehačky připravené z čerstvé smetany ke šlehání. Pracujeme rychle, aby náplň předčasně neztuhla.

Na jeden z plátů piškotu naneseme vysokou vrstvu bílého mléčného krému, přiklopíme druhým plátem, lehce přitlačíme a necháme vše v chladnu odpočinout. Po zchladnutí potřeme povrch piškotu vrstvou rozehřáté čokoládové polevy (ve vodní lázni rozehřejemE čokoládu, přidáme kousek másla a hladce vymícháme.

přidejte na:
veka

01. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
kinder rez je vyborný, robím ho rada
majka 25. 05. 2017, 13:33
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept na kinder rezy je vydarený
palino 15. 06. 2017, 22:06