Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Drůbeží játra se zeleným hráškem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
804 kalorií 0.0g cukrů 47.0g tuků 76.0g bílkovin

Příprava

Hrášek chvilku podusíme v trošce horké osolené vody a přidáme máslo.
Opraná a očištěná játra pokrájíme a osmahneme na tuku, přidáme na jemno pokrájenou cibuli a přidáme koření.
Posléze hrášek smícháme s játry a prohřejeme.


Přidat na Pinterest
Roxana

20. 05. 2014, Recept navštíven: 2405x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je možno použít i vepřová játka

11. 10. 2014, 15:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

13. 11. 2015, 20:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

19. 11. 2015, 12:17

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

23. 03. 2017, 11:54

Přidat komentář

Facebook komentáře