Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Drůbeží játra se zeleným hráškem

Drůbeží játra se zeleným hráškem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

804 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 76.0g bílkovin

Příprava

Hrášek chvilku podusíme v trošce horké osolené vody a přidáme máslo.
Opraná a očištěná játra pokrájíme a osmahneme na tuku, přidáme na jemno pokrájenou cibuli a přidáme koření.
Posléze hrášek smícháme s játry a prohřejeme.

Roxana

20. 05. 2014, Recept navštíven: 2131x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní drůbeží játra

Pikantní drůbeží játra

Játra omyjeme a obalíme v mouce. Uzený špek nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. ...

Drůbeží játra se zeleným hráškem

Drůbeží játra se zeleným hráškem

Hrášek chvilku podusíme v trošce horké osolené vody a přidáme máslo. Opraná a očištěná játra pokrájíme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Drůbeží játra se zeleným hráškem Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je možno použít i vepřová játka

11. 10. 2014, 15:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

13. 11. 2015, 20:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

19. 11. 2015, 12:17

Přidat komentář

Facebook komentáře