Dýňová polévka Hokkaido
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
852
kalorií
0.0g
cukrů
66.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Na másle zpěníme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme česnek a na kostky nakrájenou dýni (druh Hokkaido se nemusí zbavovat slupky, ta změkne vařením). Necháme chvíli smažit, přilijeme vodu, povaříme. Hmotu rozmixujeme, zalijeme šlehačkou a necháme opět povařit.
Tip k receptu
Podáváme s opečenými krutony housky, petrželí a pažitkou.
Tomáš Pavelka20. 10. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Alena 28. 09. 2012, 10:26

Přidané ingredience: ocet
Eva 31. 01. 2013, 20:35

Lucie 22. 09. 2013, 20:06

Přidané ingredience: mrkev,celer
planeta 05. 09. 2014, 10:58

Alena 27. 08. 2015, 09:04

katka16031 17. 08. 2016, 12:22

majka 09. 09. 2016, 12:32

Přidané ingredience: muškátový ořech
Pajunc 26. 10. 2016, 08:41

jiri nechvatal 07. 11. 2016, 13:00

Svetlana 22. 01. 2017, 13:41

Jirkem 24. 12. 2017, 12:28

hanka 03. 06. 2019, 10:45

dušanka 05. 06. 2019, 20:42
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
happy.atomovka 20. 10. 2009, 16:59
Peta S 14. 12. 2009, 20:54
Ivča 16. 02. 2011, 17:16
VaKas 27. 09. 2016, 11:34
Lucie 18. 08. 2019, 10:58