Dýňová polévka Hokkaido
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
852
kalorií
0.0g
cukrů
66.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Na másle zpěníme cibuli a necháme zesklovatět, přidáme česnek a na kostky nakrájenou dýni (druh Hokkaido se nemusí zbavovat slupky, ta změkne vařením). Necháme chvíli smažit, přilijeme vodu, povaříme. Hmotu rozmixujeme, zalijeme šlehačkou a necháme opět povařit.
Tip k receptu
Podáváme s opečenými krutony housky, petrželí a pažitkou.
Tomáš Pavelka20. 10. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAlena 28. 09. 2012, 12:26
Přidané ingredience: ocet
Eva 31. 01. 2013, 21:35
Přidané ingredience: mrkev,celer
planeta 05. 09. 2014, 12:58
Alena 27. 08. 2015, 11:04
Přidané ingredience: muškátový ořech
Pajunc 26. 10. 2016, 10:41
jiri nechvatal 07. 11. 2016, 14:00
Jirkem 24. 12. 2017, 13:28
© 2024, Railsformers s.r.o.