Fazolové karbanátky
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1466
kalorií
3.0g
cukrů
5.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Fazole namočíme den předem, pak uvaříme doměkka, scedíme a dvě třetiny umeleme. Žemli nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, osmažíme dozlatova a s vymačkanou žemlí přidáme k umletým fazolím, přidáme rozšlehaná vejce, prolisovaný česnek, zbylé, nesemleté fazole, majoránku, pepř, sůl a petrželovou nať, vše důkladně promícháme a tvarujeme karbenátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme dozlatova.
27. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.