Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 40min , porce

1466 kalorií, 3.0g cukrů, 5.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Fazole namočíme den předem, pak uvaříme doměkka, scedíme a dvě třetiny umeleme. Žemli nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, osmažíme dozlatova a s vymačkanou žemlí přidáme k umletým fazolím, přidáme rozšlehaná vejce, prolisovaný česnek, zbylé, nesemleté fazole, majoránku, pepř, sůl a petrželovou nať, vše důkladně promícháme a tvarujeme karbenátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme dozlatova.

27. 06. 2010, Recept navštíven: 1731x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky

Fazole namočíme den předem, pak uvaříme doměkka, scedíme a dvě třetiny umeleme. Žemli nakrájíme na kostičky...

Zobrazit všechny podobné recepty k Fazolové karbanátky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Vypadá to nadějně, trochu mi to připomnělo egyptské falafel

Ajaja 28. 06. 2010, 17:59

Facebook komentáře