Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Filé z tresky s pomeranči

Filé z tresky s pomeranči

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
184 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Do kastrolu vložíme filé, zakapeme je šťávou z citrónu, přidáme celou oloupanou cibuli, nové koření, špetku soli a bobkový list. Zalijeme vše vroucí vodou, aby byla treska těsně ponořená. Postavíme na vařič a velmi zvolna vaříme 15-20 minut. Mezitím okrájíme pomeranče až na dužinu, vykrájíme jednotlivé dílky a kostru pomeranče vymačkáme k rybám. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme chilli omáčku, dílky pomerančů, pomerančovou kůru, pepř a velmi krátce prohřejeme. Tresku vyjmeme, osušíme na utěrce, přendáme na talíře, rozdělíme na ně pomeranče a posypeme rukolou.


karkolka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1812x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné filé

28. 09. 2016, 18:17

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi vydarená príprava file

11. 02. 2017, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře