Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 15min , porce

880 kalorií, 0.0g cukrů, 49.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na silná kolečka a lehce osmažíme na oleji. Zasypeme hladkou moukou a důkladne rozmícháme. Zalijeme vývarem, přidáme koření, celé stroužky česneku a víno. Vaříme asi půl hodiny. Mezitím opražíme plátky bagety (nešlo mi zobrazit novou ingredienci, proto to tam nemam) dozlatova, položíme na dno talířů, posypeme strouhaným sýrem a nakonec zalijeme horkou polévkou a ozdobíme petrželkou.

7505

04. 01. 2010, Recept navštíven: 1860x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Francouzská omeleta

Francouzská omeleta

Pánvičku rozehřejte na středním plameni. Vejce vyklepněte do misky a prošlehejte vidličkou, ale jen tak, ab...

Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Oloupanou cibuli nakrájíme na silná kolečka a lehce osmažíme na oleji. Zasypeme hladkou moukou a důkladne r...

Francouzská slepičí polévka

Francouzská slepičí polévka

Slepici naporcovanou na čtvrtky opečeme zprudka na másle. Přidáme litr vývaru, víno a přikryté vaříme asi p...

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka

Očistenú cibuľu pokrájame na tenké kolieska, opražíme na masti do zlata, zalejeme mäsovým vývarom, osolíme,...

Francouzská celerovo - houbová polévka

Francouzská celerovo - houbová polévka

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při st...

Zobrazit všechny podobné recepty k Francouzská cibulačka Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná cibulačka,

15. 11. 2016, 11:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cibulačka sa osvedčila,velmi dobrá

16. 11. 2016, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře