Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
880 kalorií 0.0g cukrů 49.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou cibuli nakrájíme na silná kolečka a lehce osmažíme na oleji. Zasypeme hladkou moukou a důkladne rozmícháme. Zalijeme vývarem, přidáme koření, celé stroužky česneku a víno. Vaříme asi půl hodiny. Mezitím opražíme plátky bagety (nešlo mi zobrazit novou ingredienci, proto to tam nemam) dozlatova, položíme na dno talířů, posypeme strouhaným sýrem a nakonec zalijeme horkou polévkou a ozdobíme petrželkou.


7505

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2095x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná cibulačka,

15. 11. 2016, 11:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cibulačka sa osvedčila,velmi dobrá

16. 11. 2016, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře