Grilovaná makrela na bylinkách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
22
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Makrelu pořádně omyjeme a celou pokapeme šťávou z citrónu – i uvnitř. Lehce osolíme, opepříme a posypeme chilli. Bylinky a česnek nakrájený na plátky naskládáme dovnitř. Grilujeme z obou stran přibližně 15 minut, aby byla kůže křupavá ale ne spálená. Makrelu naservírujeme na talíř, ozdobíme plátkem citrónu a bylinkami. Dobrou chuť!
Tip k receptu
Podávejte s bylinkovou bagetkou a hlávkovým salátem
Takto připravenou makrelu kromě grilování můžete také péct v troubě 20 minut na 180°.
03. 07. 2019
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.