Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Grilované kuřecí maso se salátem z quinoy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 25min
Nutriční hodnoty
776 kalorií 9.0g cukrů 35.0g tuků 92.0g bílkovin

Příprava

Quinou uvaříme podle návodu na obalu.
Smícháme máslo, nasekanou chilli papričku a česnek.
Kuřecí maso nakrájíme na proužky, osolíme a opepříme. Potřeme olivovým olejem. Opečeme dozlatova.
Na ještě horké maso natřeme ochucené máslo a necháme rozpustit.
Rajčata nakrájíme na kousky, olivy přepůlíme. Smícháme s rozdrobenou fetou a nasekanou mátou. Přimícháme quinou, kterou zakápneme citrónovou šťávou a kůrou. Osolíme, opepříme.
Zeleninu rozdělíme na talíře a nahoru dáme kuřecí maso.

Bulb Tip k receptu

Quinoa je velmi zdravá příloha. Skvěle se hodí do salátů.


Přidat na Pinterest
sonizna

09. 11. 2015, Recept navštíven: 855x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to byt chutné

10. 11. 2015, 11:04

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
yvborné jedlo

10. 11. 2015, 11:28

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

16. 11. 2015, 10:52

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné grilovane masko

31. 12. 2015, 16:42

Přidat komentář

Facebook komentáře