Grilované kuřecí maso se salátem z quinoy
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
5min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
776
kalorií
9.0g
cukrů
35.0g
tuků
92.0g
bílkovin
Příprava
Quinou uvaříme podle návodu na obalu.
Smícháme máslo, nasekanou chilli papričku a česnek.
Kuřecí maso nakrájíme na proužky, osolíme a opepříme. Potřeme olivovým olejem. Opečeme dozlatova.
Na ještě horké maso natřeme ochucené máslo a necháme rozpustit.
Rajčata nakrájíme na kousky, olivy přepůlíme. Smícháme s rozdrobenou fetou a nasekanou mátou. Přimícháme quinou, kterou zakápneme citrónovou šťávou a kůrou. Osolíme, opepříme.
Zeleninu rozdělíme na talíře a nahoru dáme kuřecí maso.
Tip k receptu
Quinoa je velmi zdravá příloha. Skvěle se hodí do salátů.
sonizna09. 11. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.