Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gugla

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

568 kalorií, 1.0g cukrů, 39.0g tuků, 8.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo, případně z nich můžeme vytlačit puštěnou tekutinu. Přidáme k nim ostatní ingredience a zamícháme tak, aby vznikla hustější hmota, kterou vlijeme na vymazaný pekáč. Pečeme při 220°C cca 30 minut. Jakmile začne povrch růžovět, zmírníme na 200°C a dopečeme do křupava dalších cca 15-20 minut. Jíme teplé i studené.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji nešetřit majoránkou.

Ajaja

24. 09. 2012, Recept navštíven: 4558x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gugla

Gugla

Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo, případně z nich ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gugla Link-arrow

Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

honza 21. 11. 2012, 11:55

Thumb
Restaurant_star
Bylo to mazlavé,zlatý bramborák ná pánvi.

Majak 29. 11. 2012, 13:08

Přidat komentář

Facebook komentáře