Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gugla

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 1.0g cukrů 39.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo, případně z nich můžeme vytlačit puštěnou tekutinu. Přidáme k nim ostatní ingredience a zamícháme tak, aby vznikla hustější hmota, kterou vlijeme na vymazaný pekáč. Pečeme při 220°C cca 30 minut. Jakmile začne povrch růžovět, zmírníme na 200°C a dopečeme do křupava dalších cca 15-20 minut. Jíme teplé i studené.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji nešetřit majoránkou.


Přidat na Pinterest
Ajaja

24. 09. 2012, Recept navštíven: 4822x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

honza 21. 11. 2012, 11:55

Thumb
Restaurant_star
Bylo to mazlavé,zlatý bramborák ná pánvi.

Majak 29. 11. 2012, 13:08

Přidat komentář

Facebook komentáře