Gugla
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
568
kalorií
1.0g
cukrů
39.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo, případně z nich můžeme vytlačit puštěnou tekutinu. Přidáme k nim ostatní ingredience a zamícháme tak, aby vznikla hustější hmota, kterou vlijeme na vymazaný pekáč. Pečeme při 220°C cca 30 minut. Jakmile začne povrch růžovět, zmírníme na 200°C a dopečeme do křupava dalších cca 15-20 minut. Jíme teplé i studené.
Tip k receptu
Doporučuji nešetřit majoránkou.
Ajaja24. 09. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzihonza 21. 11. 2012, 12:55
Majak 29. 11. 2012, 14:08
© 2024, Railsformers s.r.o.