Gugla

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

568 kalorií
1.0g cukrů
39.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Uzené maso nakrájíme na drobné kostičky. Česnek prolisujeme. Brambory nastrouháme nahrubo, případně z nich můžeme vytlačit puštěnou tekutinu. Přidáme k nim ostatní ingredience a zamícháme tak, aby vznikla hustější hmota, kterou vlijeme na vymazaný pekáč. Pečeme při 220°C cca 30 minut. Jakmile začne povrch růžovět, zmírníme na 200°C a dopečeme do křupava dalších cca 15-20 minut. Jíme teplé i studené.

Tip k receptu

Doporučuji nešetřit majoránkou.

přidejte na:
Ajaja

24. 09. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne

honza 21. 11. 2012, 11:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Bylo to mazlavé,zlatý bramborák ná pánvi.

Majak 29. 11. 2012, 13:08

Přidat komentář