Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Guláš z lošáka jeleního

Guláš z lošáka jeleního

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 28.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a po chvíli aj jelenkovec (lošák) pokrájaný na kocky, posolíme a dusíme asi 10 minút potom pridáme nakrájané zemiaky a dodusíme (podľa potreby podlievame vodou). Potom pridáme rozdrvenú rascu, posekaný cesnak a mleté čierne korenie. Keď sú huby a zemiaky už mäkké, poprášime ich múkou, prilejeme hovädzi vývar a za stáleho miešania dovaríme. Nakoniec pridáme majoránku.

Bulb Tip k receptu

Jelenkovca škridlicovitého môžeme nahradiť muchotrávkou červenkastou.


Jozef

10. 08. 2010, Recept navštíven: 2102x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře