Guláš z lošáka jeleního
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
504
kalorií
0.0g
cukrů
28.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a po chvíli aj jelenkovec (lošák) pokrájaný na kocky, posolíme a dusíme asi 10 minút potom pridáme nakrájané zemiaky a dodusíme (podľa potreby podlievame vodou). Potom pridáme rozdrvenú rascu, posekaný cesnak a mleté čierne korenie. Keď sú huby a zemiaky už mäkké, poprášime ich múkou, prilejeme hovädzi vývar a za stáleho miešania dovaríme. Nakoniec pridáme majoránku.
Tip k receptu
Jelenkovca škridlicovitého môžeme nahradiť muchotrávkou červenkastou.
Jozef10. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.