Chybějící obrázek

Guláš z lošáka jeleního

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

504 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a po chvíli aj jelenkovec (lošák) pokrájaný na kocky, posolíme a dusíme asi 10 minút potom pridáme nakrájané zemiaky a dodusíme (podľa potreby podlievame vodou). Potom pridáme rozdrvenú rascu, posekaný cesnak a mleté čierne korenie. Keď sú huby a zemiaky už mäkké, poprášime ich múkou, prilejeme hovädzi vývar a za stáleho miešania dovaríme. Nakoniec pridáme majoránku.

Tip k receptu

Jelenkovca škridlicovitého môžeme nahradiť muchotrávkou červenkastou.

přidejte na:
Jozef

10. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář