Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Guláš z lošáka jeleního

Guláš z lošáka jeleního
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

504 kalorií, 0.0g cukrů, 28.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a po chvíli aj jelenkovec (lošák) pokrájaný na kocky, posolíme a dusíme asi 10 minút potom pridáme nakrájané zemiaky a dodusíme (podľa potreby podlievame vodou). Potom pridáme rozdrvenú rascu, posekaný cesnak a mleté čierne korenie. Keď sú huby a zemiaky už mäkké, poprášime ich múkou, prilejeme hovädzi vývar a za stáleho miešania dovaríme. Nakoniec pridáme majoránku.

Bulb Tip k receptu

Jelenkovca škridlicovitého môžeme nahradiť muchotrávkou červenkastou.

Jozef

10. 08. 2010, Recept navštíven: 1944x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Guláš z lošáka jeleního

Guláš z lošáka jeleního

Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a po chvíli aj jelenkovec (lošák) pokrája...

Zobrazit všechny podobné recepty k Guláš z lošáka jeleního Link-arrow
Thumb

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku můžeme připravovat dvojím způsobem: Plátky chleba po obou stranách pokapeme roz...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře