Guláš z ryb
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1328
kalorií
0.0g
cukrů
102.0g
tuků
100.0g
bílkovin
Příprava
Drobně nasekanou cibuli osmažíme na tuku, přidáme na nudličky nakrájené, očištěné papriky a když změknou, přidáme na čtvrtky nakrájená a oloupaná rajčata. Na druhé polovině tuku postupně opečeme očištěné naporcované ryby, které jsme předem osolili a obalili v mouce. Opečené ryby vyjmeme a vykostíme. Do zbylého tuku přidáme sladkou papriku a po osmahnutí podlijeme a vložíme rybí porce. Přidáme na kostky nakrájené, vařené brambory, zeleninu a vše podlijeme smetanou. Krátce podusíme.
Tip k receptu
Podáváme s chlebem nebo houskou, rybu můžeme dát jakoukoliv.
honzíček14. 06. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.