Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Holandské řízečky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 35min , porce

1548 kalorií, 1.0g cukrů, 4.0g tuků, 45.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vše v misce prohněteme a tvoříme malé placičky, které obalíme v trojobalu jako řízek a na nižší teplotu smažíme. Jako příloha je dobrá bramborová kaše a zelenina, klidně i zeleninový salát.

surikata

28. 04. 2010, Recept navštíven: 2470x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Holandské řízečky

Holandské řízečky

Vše v misce prohněteme a tvoříme malé placičky, které obalíme v trojobalu jako řízek a na nižší teplotu sma...

Zobrazit všechny podobné recepty k Holandské řízečky Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
také dělávám a přidávám i pokrájenou petrželku (inspirace z pořadu "kluci v akci") , obaluji pouze ve strouhance
Přidané ingredience: petrželka

17. 06. 2015, 06:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantasticke jedlo

19. 08. 2016, 10:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčili sa

17. 09. 2016, 19:09

Přidat komentář
Sonia005
Byly výborné, jen mi to připomínalo karbanátky se sýrem :-) Přidávám foto

Sonia005 20. 07. 2011, 13:18

Facebook komentáře