Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Houboto aneb houbové rizoto po italsku

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 0min , porce

108 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a na troše olivového oleje jí půlku necháme zesklovatět. Pak k ní přidáme propranou a okapanou rýži (nejlépe kulatého tvaru), kterou krátce orestujeme a poté zalijeme vínem tak, aby byla rýže ponořena, a necháme provařit. Rýže tekutinu vsákne, takže dále přidáváme vývar - opět postupně tak, aby rýže byla vždy jen ponořena. Takto postupujeme do změknutí rýže. Mezitím si necháme zesklovatět druhou půlku cibule, přidáme houby, osolíme, opepříme a okmínujeme a necháme podusit. Smícháme rýži s houbami přidáme na nudličky nakrájené špenátové listy. Promícháme, necháme 5 minut prohřát a podáváme.

Ajaja

22. 09. 2010, Recept navštíven: 3030x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Houboto aneb houbové rizoto po italsku

Houboto aneb houbové rizoto po italsku

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a na troše olivového oleje jí půlku necháme zesklovatět. Pak k ní přidá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Houboto aneb houbové rizoto po italsku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře