Hovězí roláda se slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
832
kalorií
40.0g
cukrů
60.0g
tuků
18.0g
bílkovin
Příprava
Papriku nakrájíme na čtvrtky, zbavíme semínek a dáme na plech. Potřeme ji olejem a vložíme do trouby. Pečeme tak dlouho, až se slupka dá lehce oddělit od dužniny. Papriku oloupeme.
Cibuli nakrájíme a na oleji orestujeme. Maso osolíme a opepříme. Jednu stranu masa potřeme hořčicí, na každou porci uložíme plátek slaniny, čtvrtku papriky a trochu cibulky. Plátky srolujeme a propíchneme párátkem. Roládky prudce opečeme na oleji ze všech stran, poté teplotu snížíme, podlijeme vínem a vývarem a dusíme asi 50 minut.
12. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.