Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí s dušenou zeleninou

Hovězí s dušenou zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2124 kalorií 4.0g cukrů 119.0g tuků 169.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na špalíčky a na pánvi s trochou másla asi 10 minut opékáme. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme.
Na další suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Hovězí maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a Solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.


katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2175x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príprava hovädzieho mäsa, zelenina prida jedlu lahodnú chuť

23. 11. 2016, 21:34

Přidat komentář

Facebook komentáře