Hovězí s dušenou zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2124
kalorií
4.0g
cukrů
119.0g
tuků
169.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na špalíčky a na pánvi s trochou másla asi 10 minut opékáme. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme.
Na další suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Hovězí maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a Solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.
30. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.