Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí s dušenou zeleninou

Hovězí s dušenou zeleninou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2124 kalorií, 4.0g cukrů, 119.0g tuků, 169.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na špalíčky a na pánvi s trochou másla asi 10 minut opékáme. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme.
Na další suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Hovězí maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a Solamyl utřeme dohladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem.

katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 1980x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí s dušenou zeleninou

Hovězí s dušenou zeleninou

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na špalíčky a na pánvi s trochou másla asi 10 minut opékáme. Mezitím ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí s dušenou zeleninou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá príprava hovädzieho mäsa, zelenina prida jedlu lahodnú chuť

23. 11. 2016, 21:34

Přidat komentář

Facebook komentáře