Hovězí v kávové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
212
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci na 40g másla orestujeme najemno nakrájenou cibuli s česnekem do zlatohněda, přidáme maso, které opečeme, zalijeme vodou, osolíme, posypeme oregánem, pepřem a zvolna dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, základ zahustíme jíškou připravenou z mouky a zbytku másla. Pečlivě ji rozšleháme, přilijeme víno i kávu a za občasného promíchání provaříme asi 15 min. Dochutíme solí a pepřem, maso vrátíme do omáčky a společně krátce provaříme.
17. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.