Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hráškové pesto

Hráškové pesto
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 2min
Celkový čas: 17min , porce

216 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Hrášek rozmixujeme spolu s mátou, bazalkou a česnekem.
Osolíme a opepříme podle chuti.
Zakápneme citrónovou šťávou.
Bagetku nakrájíme na plátky a opečeme ji nasucho v pánvi. Podáváme namazané hráškovým pestem.

Bulb Tip k receptu

Pesto můžeme využít také při pečení masa - hodí se do jehněčího - vytvoříme kapsu, vložíme pesto a připevníme šňůrkou či párátkem.

sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 634x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hráškové pesto

Hráškové pesto

Hrášek rozmixujeme spolu s mátou, bazalkou a česnekem. Osolíme a opepříme podle chuti. Zakápneme citrón...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hráškové pesto Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je vynikajuce na pečené mäso

21. 01. 2016, 15:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre hráškové pesto

22. 01. 2016, 10:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele a chutne pesto

08. 03. 2016, 12:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
davame si ho na tousty a je to lahodka

04. 11. 2016, 11:27

Přidat komentář

Facebook komentáře