Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hráškové pesto

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
2min 17min
Nutriční hodnoty
216 kalorií 0.0g cukrů 17.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Hrášek rozmixujeme spolu s mátou, bazalkou a česnekem.
Osolíme a opepříme podle chuti.
Zakápneme citrónovou šťávou.
Bagetku nakrájíme na plátky a opečeme ji nasucho v pánvi. Podáváme namazané hráškovým pestem.

Bulb Tip k receptu

Pesto můžeme využít také při pečení masa - hodí se do jehněčího - vytvoříme kapsu, vložíme pesto a připevníme šňůrkou či párátkem.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 1098x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je vynikajuce na pečené mäso

21. 01. 2016, 15:02

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre hráškové pesto

22. 01. 2016, 10:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele a chutne pesto

08. 03. 2016, 12:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
davame si ho na tousty a je to lahodka

04. 11. 2016, 11:27

Přidat komentář

Facebook komentáře