Hráškové pesto

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
2min

Celkový čas

17min

Porce


Nutriční hodnoty

216 kalorií
0.0g cukrů
17.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

Hrášek rozmixujeme spolu s mátou, bazalkou a česnekem.
Osolíme a opepříme podle chuti.
Zakápneme citrónovou šťávou.
Bagetku nakrájíme na plátky a opečeme ji nasucho v pánvi. Podáváme namazané hráškovým pestem.

Tip k receptu

Pesto můžeme využít také při pečení masa - hodí se do jehněčího - vytvoříme kapsu, vložíme pesto a připevníme šňůrkou či párátkem.

přidejte na:
sonizna

21. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
palino
je vynikajuce na pečené mäso

21. 01. 2016, 15:02

majka
velmi dobre hráškové pesto

22. 01. 2016, 10:28

Svetlana
skvele a chutne pesto

08. 03. 2016, 12:41

dušanka
davame si ho na tousty a je to lahodka

04. 11. 2016, 11:27

Přidat komentář
pelmonik

pelmonik 11. 12. 2017, 18:31

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.