Hráškovo-mátová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
152
kalorií
1.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jarní cibulku nakrájíme na kousky a dáme ji do hrnce s nakrájenou bramborou, česnekem a vývarem.
Přivedeme k varu, poté snížíme teplotu a vaříme 15 minut.
Poté přidáme hrášek a pět minut ho povaříme.
Přidáme mátu, cukr a citrónovou šťávu a rozmixujeme.
Vlijeme smetanu, osolíme, opepříme. Můžeme podávat studené i teplé.
Tip k receptu
Energetická hodnota na jednu porci je: 452,2 kJ, 8 g bílkovin, 17 g sacharidů, 1 g tuku, 4 g vlákniny.
sonizna22. 12. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 28. 12. 2015, 18:45
© 2024, Railsformers s.r.o.