Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pórkovo-hrášková polévka

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

1044 kalorií, 0.0g cukrů, 94.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na lžíci másla opečeme nakrájenou jarní cibulku a pórek. Přidáme oloupané brambory nakrájené na kousky a přihodíme také dvě hrsti mraženého nebo čerstvého hrášku. Zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Po 20 minutách vaření polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, strouhneme muškátový oříšek a přilijeme smetanu. Necháme ještě pár minut provařit a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Polévka skvěle chutná s krutonky ze staršího pečiva a opečenými na másle. Základ je také dobré ovonět bylinkou - například rozmarýnem.

Pajunc

31. 10. 2016, Recept navštíven: 481x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pórkovo-hrášková polévka

Pórkovo-hrášková polévka

Na lžíci másla opečeme nakrájenou jarní cibulku a pórek. Přidáme oloupané brambory nakrájené na kousky a př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pórkovo-hrášková polévka Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je jemna, chutná

31. 10. 2016, 21:37

Přidat komentář

Facebook komentáře