Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrníčková smetanová bublanina

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 20min , porce

2940 kalorií, 0.0g cukrů, 63.0g tuků, 62.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očištěné ovoce buď vypeckujeme (např. třešně), nebo nakrájíme na menší kousky (např. jahody) a dáme stranou. Ostatní suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (případně jen vyložíme pečícím papírem). Pak těsto poklademe ovocem a dáme na 4O minut péci do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme do zlatova. Hotovou bublaninu pocukrujeme, naporcujeme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Bublaninu můžeme ozdobit také politím (cik-cak) čokoládovým sirupem a ozdobit kouskem meduňky a podávat s kopečkem šlehačky.

Ajaja

12. 04. 2010, Recept navštíven: 3727x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hrníčková smetanová bublanina

Hrníčková smetanová bublanina

Očištěné ovoce buď vypeckujeme (např. třešně), nebo nakrájíme na menší kousky (např. jahody) a dáme stranou...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrníčková smetanová bublanina Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Prosím o opravu - mají být 2 hrnky polohrubé mouky. Chtěla jsem to opravit přes editaci, leč tam se mi otevře můj text správně, tedy tam ty 2 hrnky polohrubé mouky mám, ale přitom se recept zobrazuje jen s jedním !!! To by to pečení špatně dopadlo... Díky A.

Ajaja 19. 04. 2010, 19:33

Facebook komentáře