Hrníčková smetanová bublanina
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2940
kalorií
0.0g
cukrů
63.0g
tuků
62.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné ovoce buď vypeckujeme (např. třešně), nebo nakrájíme na menší kousky (např. jahody) a dáme stranou. Ostatní suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (případně jen vyložíme pečícím papírem). Pak těsto poklademe ovocem a dáme na 4O minut péci do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme do zlatova. Hotovou bublaninu pocukrujeme, naporcujeme a podáváme.
Tip k receptu
Bublaninu můžeme ozdobit také politím (cik-cak) čokoládovým sirupem a ozdobit kouskem meduňky a podávat s kopečkem šlehačky.
Ajaja12. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.