Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hrníčková smetanová bublanina

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2940 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Očištěné ovoce buď vypeckujeme (např. třešně), nebo nakrájíme na menší kousky (např. jahody) a dáme stranou. Ostatní suroviny smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (případně jen vyložíme pečícím papírem). Pak těsto poklademe ovocem a dáme na 4O minut péci do trouby vyhřáté na 180°C. Pečeme do zlatova. Hotovou bublaninu pocukrujeme, naporcujeme a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Bublaninu můžeme ozdobit také politím (cik-cak) čokoládovým sirupem a ozdobit kouskem meduňky a podávat s kopečkem šlehačky.


Přidat na Pinterest
Ajaja

12. 04. 2010, Recept navštíven: 5366x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný s 2 hrnčekami muky, dobrý

05. 02. 2018, 20:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá bublanina

14. 05. 2018, 19:09

Přidat komentář
Ajaja
Prosím o opravu - mají být 2 hrnky polohrubé mouky. Chtěla jsem to opravit přes editaci, leč tam se mi otevře můj text správně, tedy tam ty 2 hrnky polohrubé mouky mám, ale přitom se recept zobrazuje jen s jedním !!! To by to pečení špatně dopadlo... Díky A.

Ajaja 19. 04. 2010, 19:33

Facebook komentáře