Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Husí nebo kachní játra se smetanou

Husí nebo kachní játra se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 12h 30min
Nutriční hodnoty
256 kalorií 1.0g cukrů 16.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Husaciu alebo kačaciu pečeň deň vopred namočíme do mlieka. Povpichujeme do nej mandle, pokrájané na prúžky. Cibuľu zapeníme na oleji do ružova, okoreníme, vložíme pripravenú pečeň a pečieme asi 15 minút. Pečeň vyberieme, pridáme múku, bujón rospustený vo vode, sladkú smotanu, povaríme a precedíme na pečeň. Nakoniec mierne osolíme. Ako prílohu podávame knedľu.

Bulb Tip k receptu

Môžeme použiť aj morčaciu pečeň.


Jozef

27. 06. 2010, Recept navštíven: 3598x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

30. 08. 2016, 19:21

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu pečene

10. 08. 2017, 20:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravený recept

08. 10. 2017, 19:43

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pečeň výborná

08. 01. 2018, 19:59

Přidat komentář

Facebook komentáře