Husí nebo kachní játra se smetanou
Obtížnost
Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
12h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
256
kalorií
1.0g
cukrů
16.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Husaciu alebo kačaciu pečeň deň vopred namočíme do mlieka. Povpichujeme do nej mandle, pokrájané na prúžky. Cibuľu zapeníme na oleji do ružova, okoreníme, vložíme pripravenú pečeň a pečieme asi 15 minút. Pečeň vyberieme, pridáme múku, bujón rospustený vo vode, sladkú smotanu, povaríme a precedíme na pečeň. Nakoniec mierne osolíme. Ako prílohu podávame knedľu.
Tip k receptu
Môžeme použiť aj morčaciu pečeň.
Jozef27. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.