Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jarní závitky Saigon

Jarní závitky Saigon

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1180 kalorií 0.0g cukrů 86.0g tuků 54.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si jednotlivé suroviny: rýžové nudle dáme změknout do teplé vody, pak je nastříháme na cca 5 cm. Houby taktéž namáčíme v teplé vodě, aby změkly, pak je nasekáme na nudličky. Kedlubnu i mrkev zpracujeme na tenké nudličky. Cibule a koriandr nasekáme najemno. Maso vložíme do mísy, vklepneme vejce, koření, rybí omáčku Thai Pride, glutamát, klíčky, nudle, houby, zeleninu, cibuli a vše řádně zpracujeme rukama.
Rýžový papír připravíme dle návodu – namočíme do teplé vody, položíme na vlhkou utěrku, vyčkáme do jeho změknutí. Poté na něj položíme porci masové nádivky, přehneme obě strany a srolujeme do závitků. Takto zhotovené závitky smažíme zprudka na rozpáleném oleji dokřupava.


Zuzana Mellenová

11. 06. 2009, Recept navštíven: 11578x


Přidat recenzi
Přidat komentář
mrak
Já namáčím rýžový papír do piva.

mrak 06. 02. 2010, 21:02

Thumb
Zkuste na sladko.Banán se rozkrojí na délku na čtvrtinky,každá se trochu pocukruje moučkovým cukrem a zabalí do rýž.papíru a usmaží..supr!

Smi 31. 12. 2010, 23:20

Thumb
Já namáčím taky rýžový papír do piva,aby se při smažení pěkne zbarvildo hněda,nebo když mám závitky připravené ke smažení tak je před smažením pomažu jak štrudl vajíčkem.

igor 15. 02. 2011, 12:33

Facebook komentáře