Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí plecko na divoko

Jehněčí plecko na divoko
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

708 kalorií, 0.0g cukrů, 21.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Vykostené jahňacie pliecko popreťahujeme prúžkami údenej slaniny a posypeme majoránom. Na masti opražíme pokrájanú očistenú koreňovú zeleninu, posolíme, pridáme mleté čierne korenie, bobkový list a pokrájanú cibuľu a za občasného podlievania prikryté dusíme až do zmäknutia. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, dobre povaríme, pretrieme cez sito a nakoniec prilejeme víno. Hotovou šťavou polejeme pokrájané mäso.

Bulb Tip k receptu

Podávame so zemiakmi, s knedľou alebo cestovinou.

Jozef

23. 08. 2010, Recept navštíven: 2860x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí plecko na divoko

Jehněčí plecko na divoko

Vykostené jahňacie pliecko popreťahujeme prúžkami údenej slaniny a posypeme majoránom. Na masti opražíme po...

Jehněčí plec s fazolkami a zapečenými rajčaty

Jehněčí plec s fazolkami a zapečenými rajčaty

Bramborky pořádně umyjeme a nejlépe okartáčujeme. Poté je vaříme ve slupce asi 15 minut. Vodu slijeme a bra...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí plecko na divoko Link-arrow
Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....

Thumb.20162

Knedlík hrníčkový

Rohlíky (nebo jiné bílé pečivo) nakrájíme na menší kostky a smícháme s moukou, mlékém, dvěma žloutky a se s...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

19. 09. 2016, 17:58

Přidat komentář

Facebook komentáře