Jehněčí plecko na divoko
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
21.0g
tuků
21.0g
bílkovin
Příprava
Vykostené jahňacie pliecko popreťahujeme prúžkami údenej slaniny a posypeme majoránom. Na masti opražíme pokrájanú očistenú koreňovú zeleninu, posolíme, pridáme mleté čierne korenie, bobkový list a pokrájanú cibuľu a za občasného podlievania prikryté dusíme až do zmäknutia. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, dobre povaríme, pretrieme cez sito a nakoniec prilejeme víno. Hotovou šťavou polejeme pokrájané mäso.
Tip k receptu
Podávame so zemiakmi, s knedľou alebo cestovinou.
Jozef24. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.