Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí plecko na divoko

Jehněčí plecko na divoko

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 0.0g cukrů 21.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Vykostené jahňacie pliecko popreťahujeme prúžkami údenej slaniny a posypeme majoránom. Na masti opražíme pokrájanú očistenú koreňovú zeleninu, posolíme, pridáme mleté čierne korenie, bobkový list a pokrájanú cibuľu a za občasného podlievania prikryté dusíme až do zmäknutia. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, dobre povaríme, pretrieme cez sito a nakoniec prilejeme víno. Hotovou šťavou polejeme pokrájané mäso.

Bulb Tip k receptu

Podávame so zemiakmi, s knedľou alebo cestovinou.


Jozef

23. 08. 2010, Recept navštíven: 3065x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

19. 09. 2016, 17:58

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahňacie pliecko je vyborne, lahodne

16. 12. 2016, 19:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahnacinka chuťovo vyborne pripravená

13. 01. 2017, 19:59

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príprava je vyborná, jedlo velmi chutné

10. 02. 2017, 21:22

Přidat komentář

Facebook komentáře