Jehněčí ragů

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
15min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1164 kalorií
12.0g cukrů
100.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu krájenou na delší kousky v pořadí od nejtvrdší po nejměkčí - mrkev, celer, cibule, rajčata. Zeleninu vyjmeme na mřížku a do tuku vložíme nudle masa a pak jater, mícháme a opékáme, přidáme koření, přilijeme víno, ochutíme medem a osolíme. Promícháme se zeleninou a podáváme nejlépe s pečivem. Celá tepelná úprava nemá trvat déle než 10 minut, proto je nutné, abychom měli vše připravené před začátkem vaření, a to včetně prostřeného stolu.

přidejte na:
Jana Langrová

17. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná chuť ragu

Svetlana 04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář