Jehněčí ragů
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1164
kalorií
12.0g
cukrů
100.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu krájenou na delší kousky v pořadí od nejtvrdší po nejměkčí - mrkev, celer, cibule, rajčata. Zeleninu vyjmeme na mřížku a do tuku vložíme nudle masa a pak jater, mícháme a opékáme, přidáme koření, přilijeme víno, ochutíme medem a osolíme. Promícháme se zeleninou a podáváme nejlépe s pečivem. Celá tepelná úprava nemá trvat déle než 10 minut, proto je nutné, abychom měli vše připravené před začátkem vaření, a to včetně prostřeného stolu.
Jana Langrová17. 05. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.