Jehněčí ragů

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
15min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1164 kalorií
12.0g cukrů
100.0g tuků
39.0g bílkovin


Příprava

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu krájenou na delší kousky v pořadí od nejtvrdší po nejměkčí - mrkev, celer, cibule, rajčata. Zeleninu vyjmeme na mřížku a do tuku vložíme nudle masa a pak jater, mícháme a opékáme, přidáme koření, přilijeme víno, ochutíme medem a osolíme. Promícháme se zeleninou a podáváme nejlépe s pečivem. Celá tepelná úprava nemá trvat déle než 10 minut, proto je nutné, abychom měli vše připravené před začátkem vaření, a to včetně prostřeného stolu.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborná chuť ragu

04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.