Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí ragů

Jehněčí ragů

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
1164 kalorií 12.0g cukrů 100.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu krájenou na delší kousky v pořadí od nejtvrdší po nejměkčí - mrkev, celer, cibule, rajčata. Zeleninu vyjmeme na mřížku a do tuku vložíme nudle masa a pak jater, mícháme a opékáme, přidáme koření, přilijeme víno, ochutíme medem a osolíme. Promícháme se zeleninou a podáváme nejlépe s pečivem. Celá tepelná úprava nemá trvat déle než 10 minut, proto je nutné, abychom měli vše připravené před začátkem vaření, a to včetně prostřeného stolu.


Jana Langrová

17. 05. 2012, Recept navštíven: 3122x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chuť ragu

04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře