Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí ragů

Jehněčí ragů
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 40min , porce

1164 kalorií, 12.0g cukrů, 100.0g tuků, 39.0g bílkovin

Příprava

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu krájenou na delší kousky v pořadí od nejtvrdší po nejměkčí - mrkev, celer, cibule, rajčata. Zeleninu vyjmeme na mřížku a do tuku vložíme nudle masa a pak jater, mícháme a opékáme, přidáme koření, přilijeme víno, ochutíme medem a osolíme. Promícháme se zeleninou a podáváme nejlépe s pečivem. Celá tepelná úprava nemá trvat déle než 10 minut, proto je nutné, abychom měli vše připravené před začátkem vaření, a to včetně prostřeného stolu.

Jana Langrová

17. 05. 2012, Recept navštíven: 2942x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí ragú

Jehněčí ragú

Jehněčí maso opečeme na oleji, zalijeme je vývarem, přidáme víno a smetanu. Vaříme asi 10 minut, osolíme, o...

Jehněčí ragů s  jahodami

Jehněčí ragů s jahodami

Z listového těsta upečeme paštičky, košíčky, které budeme plnit masovou směsí, uchováme je v teple. Maso na...

Jehněčí ragů

Jehněčí ragů

Maso i játra nakrájíme na dlouhé nudle a promícháme se škrobem. V pánvi rozehřejeme olej, vsypeme zeleninu ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí ragů Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chuť ragu

04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře