Jehněčí ragů s jahodami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2524
kalorií
26.0g
cukrů
172.0g
tuků
34.0g
bílkovin
Příprava
Z listového těsta upečeme paštičky, košíčky, které budeme plnit masovou směsí, uchováme je v teple. Maso nakrájíme na maličké kousky a opečeme na oleji spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme nakrájené žampiony a restujeme. Přilijeme vývar /víno/ a zvolna dusíme až je maso měkké. Ragů zjemníme smetanou, přidáme nakrájené jahody a dochutíme. Touto směsí naplníme košíčky, posypeme strouhaným sýrem a lehce zapečeme v troubě. Podáváme jako teplý předkrm.
karkolka17. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.