Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí ragů s  jahodami

Jehněčí ragů s jahodami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
2524 kalorií 26.0g cukrů 172.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Z listového těsta upečeme paštičky, košíčky, které budeme plnit masovou směsí, uchováme je v teple. Maso nakrájíme na maličké kousky a opečeme na oleji spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme nakrájené žampiony a restujeme. Přilijeme vývar /víno/ a zvolna dusíme až je maso měkké. Ragů zjemníme smetanou, přidáme nakrájené jahody a dochutíme. Touto směsí naplníme košíčky, posypeme strouhaným sýrem a lehce zapečeme v troubě. Podáváme jako teplý předkrm.


karkolka

17. 04. 2010, Recept navštíven: 1855x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ragu vynikajucej chuti

27. 09. 2016, 12:58

Přidat komentář

Facebook komentáře