Jehněčí ragů s  jahodami

Jehněčí ragů s jahodami

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2524 kalorií
26.0g cukrů
172.0g tuků
34.0g bílkovin


Příprava

Z listového těsta upečeme paštičky, košíčky, které budeme plnit masovou směsí, uchováme je v teple. Maso nakrájíme na maličké kousky a opečeme na oleji spolu s nakrájenou cibulí. Přidáme nakrájené žampiony a restujeme. Přilijeme vývar /víno/ a zvolna dusíme až je maso měkké. Ragů zjemníme smetanou, přidáme nakrájené jahody a dochutíme. Touto směsí naplníme košíčky, posypeme strouhaným sýrem a lehce zapečeme v troubě. Podáváme jako teplý předkrm.

přidejte na:
karkolka

17. 04. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
ragu vynikajucej chuti

27. 09. 2016, 12:58

hanka
chuťovo velmi dobré

22. 12. 2018, 21:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.