Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jihočeský bramborový bác

Jihočeský bramborový bác
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 50min , porce

2824 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Jednu polovinu brambor omyjeme a uvaříme ve slupce.Když brambory vychladnou,oloupeme je a nahrubo nastrouháme.Druhou polovinu omyjeme,oloupeme a zasyrova nastrouháme nahrubo.Potom všechny brambory smícháme,přidáme mouku,vejce,posekané nebo umleté škvarky,mléko,prolisovaný česnek,pepř,kmín a sůl.Na plátky nakrájenou veku naskládáme na dno sádlem vymazaného pekáče.Veku potřeme bramborovou směsí,zakryjeme plátky anglické slaniny a vložíme do trouby vyhřáté na 180C.Pokrm upečeme dozlatova a podáváme teplý s kysaným zelím.

jirina1967

22. 12. 2009, Recept navštíven: 4961x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jihočeský bramborový bác

Jihočeský bramborový bác

Jednu polovinu brambor omyjeme a uvaříme ve slupce.Když brambory vychladnou,oloupeme je a nahrubo nastrouhá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jihočeský bramborový bác Link-arrow
Thumb.4410

Kyselé zelí se slaninkou

Zelí propereme pod vodou (chceme-li ho mít kyselejší, stačí ho proprat jen jednou a pokud ho chceme méně ky...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře