Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kačena na pomerančích

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
324 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kačicu posolíme, potrieme tymianom a olejom. Dovnútra vložíme dieliky z jedného pomaranča, pokrájané jablka, bobkový list a petržlenovú vňať. Pečieme vo vyhriatej rúre. Takmer mäkkú kačicu zalejeme vínom a upečieme do červena. Polievame ju vypečenou šťavou. Nakoniec pridáme pomarančovú šťavu, zahustíme múkou, necháme prevrieť.

Bulb Tip k receptu

Rozporciovanú kačicu obložíme kolieskami pomaranča, opečeného na masle. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo pečivom.


Přidat na Pinterest
Jozef

29. 11. 2011, Recept navštíven: 3711x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chutný dobrý recept

23. 04. 2016, 17:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

13. 08. 2016, 21:24

Přidat komentář
Roxana
Je to moc dobré, miluji tymián a pomeranče v kombinaci s drůbeží. Ale raději maso porcuji, asi zvyk. Zdá se mi prochucenější. A pomerančů není nikdy dost...já vůbec nešetřím tymiánem a celkově bylinkami. Jak říkám, začnu dle receptu a skončím dle sebe :-)))))

Roxana 11. 01. 2012, 20:05

Thumb
Toto jedlo je typické spanielske, casto podávané v zimných mesiacoch ked pomarance dozrievajú (december-január) a teda nemôze byt slovenské...

Pablo 17. 01. 2014, 18:21

Barbora Šumná
Pablo: děkujeme za upozornění, opravujeme :o)

Barbora Šumná 20. 01. 2014, 12:08

Facebook komentáře