Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kačena na pomerančích

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

324 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kačicu posolíme, potrieme tymianom a olejom. Dovnútra vložíme dieliky z jedného pomaranča, pokrájané jablka, bobkový list a petržlenovú vňať. Pečieme vo vyhriatej rúre. Takmer mäkkú kačicu zalejeme vínom a upečieme do červena. Polievame ju vypečenou šťavou. Nakoniec pridáme pomarančovú šťavu, zahustíme múkou, necháme prevrieť.

Bulb Tip k receptu

Rozporciovanú kačicu obložíme kolieskami pomaranča, opečeného na masle. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo pečivom.

Jozef

29. 11. 2011, Recept navštíven: 3234x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kačena na pomerančích

Kačena na pomerančích

Kačicu posolíme, potrieme tymianom a olejom. Dovnútra vložíme dieliky z jedného pomaranča, pokrájané jablka...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kačena na pomerančích Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...

Thumb

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to chutný dobrý recept

23. 04. 2016, 17:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

13. 08. 2016, 21:24

Přidat komentář
Roxana
Je to moc dobré, miluji tymián a pomeranče v kombinaci s drůbeží. Ale raději maso porcuji, asi zvyk. Zdá se mi prochucenější. A pomerančů není nikdy dost...já vůbec nešetřím tymiánem a celkově bylinkami. Jak říkám, začnu dle receptu a skončím dle sebe :-)))))

Roxana 11. 01. 2012, 20:05

Thumb
Toto jedlo je typické spanielske, casto podávané v zimných mesiacoch ked pomarance dozrievajú (december-január) a teda nemôze byt slovenské...

Pablo 17. 01. 2014, 18:21

Barbora Šumná
Pablo: děkujeme za upozornění, opravujeme :o)

Barbora Šumná 20. 01. 2014, 12:08

Facebook komentáře