Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr na houbách a rajčatech

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
408 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Porce kapra osolíme, opepříme, posypeme kmínem a na směsi másla a oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové kousky vyndáme a uchováme v teple.
Do zbylého oleje po kaprovi vhodíme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme nakrájené houby, najemno nasekaný česnek a rajčata nakrájená na malé kostičky. Podlijeme vínem a asi 10 minut dusíme.
Pak dochutíme solí a pepřem a vypneme.

Bulb Tip k receptu

Na talíř dáme houbovou směs a navrch přidáme kapří porce. Jako příloha se nejlépe hodí opékané brambory.


Přidat na Pinterest
Angel 666

20. 09. 2010, Recept navštíven: 2501x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kapor pripravený na velmi dobrý spôsob

06. 04. 2016, 09:38

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborný recept v sezone hub

12. 02. 2017, 19:41

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyyborný a chutný recept

21. 07. 2017, 21:10

Přidat komentář
Ajaja
A je houbová sezóna, tak se to hodí...

Ajaja 21. 09. 2010, 16:42

Angel 666
To jo, hodí se to, hub je moc. A hlavně- chutná to! :o)))

Angel 666 21. 09. 2010, 22:17

Ajaja
Já taky můžu houby na všelijaký způsob a taky s nimi ráda doplňuji různá jídla - např. minutkové kotlety a navrch kopeček hub se slaninkou a cibulí.....

Ajaja 22. 09. 2010, 16:58

Facebook komentáře