Kapr na houbách a rajčatech
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
408
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Porce kapra osolíme, opepříme, posypeme kmínem a na směsi másla a oleje osmažíme z obou stran dozlatova. Hotové kousky vyndáme a uchováme v teple.
Do zbylého oleje po kaprovi vhodíme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme nakrájené houby, najemno nasekaný česnek a rajčata nakrájená na malé kostičky. Podlijeme vínem a asi 10 minut dusíme.
Pak dochutíme solí a pepřem a vypneme.
Tip k receptu
Na talíř dáme houbovou směs a navrch přidáme kapří porce. Jako příloha se nejlépe hodí opékané brambory.
Angel 66620. 09. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.