Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr s jablečným moštem

Kapr s jablečným moštem

Obtížnost Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 45min
Nutriční hodnoty
756 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Jednotlivé porce kapra nasolíme a necháme 1 hodinu v lednici odležet.

Do vhodné nádoby na vaření vložíme všechny suroviny kromě másla. Směs uvedeme do varu a krátce povaříme. Potom teprve přidáme máslo a vložíme porce kapra. Společně pošírujeme asi 10-15 minut. Při podávání přeléváme trochou omáčky, ve které se kapr pošíroval. Vhodným doplňkem je dušené kysané zelí a vařené brambory.


Tomáš Pavelka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1403x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravený kapor

28. 09. 2016, 18:24

Přidat komentář

Facebook komentáře