
Kapr s jablečným moštem
Obtížnost
Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
756
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Jednotlivé porce kapra nasolíme a necháme 1 hodinu v lednici odležet.
Do vhodné nádoby na vaření vložíme všechny suroviny kromě másla. Směs uvedeme do varu a krátce povaříme. Potom teprve přidáme máslo a vložíme porce kapra. Společně pošírujeme asi 10-15 minut. Při podávání přeléváme trochou omáčky, ve které se kapr pošíroval. Vhodným doplňkem je dušené kysané zelí a vařené brambory.
Tomáš Pavelka11. 04. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 28. 09. 2016, 18:24

Svetlana 06. 06. 2018, 11:11

palino 15. 12. 2018, 15:30

hanka 15. 04. 2019, 20:29

katka16031 24. 01. 2020, 20:45
© 2021, Railsformers, s.r.o.