Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr s jablečným moštem

Kapr s jablečným moštem
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 45min , porce

756 kalorií, 0.0g cukrů, 82.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Jednotlivé porce kapra nasolíme a necháme 1 hodinu v lednici odležet.

Do vhodné nádoby na vaření vložíme všechny suroviny kromě másla. Směs uvedeme do varu a krátce povaříme. Potom teprve přidáme máslo a vložíme porce kapra. Společně pošírujeme asi 10-15 minut. Při podávání přeléváme trochou omáčky, ve které se kapr pošíroval. Vhodným doplňkem je dušené kysané zelí a vařené brambory.

Tomáš Pavelka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1313x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr s jablečným moštem

Kapr s jablečným moštem

Jednotlivé porce kapra nasolíme a necháme 1 hodinu v lednici odležet. Do vhodné nádoby na vaření vložíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr s jablečným moštem Link-arrow
Thumb.s_-_du%c5%a1en%c3%a9_zel%c3%ad_na_kyselo

Dušené zelí na kyselo

Cibuli nakrájíme a osmažíme do zlatova na roztopeném sádle. Zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Přidám...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravený kapor

28. 09. 2016, 18:24

Přidat komentář

Facebook komentáře