Kapr s jablečným moštem
Obtížnost
Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
756
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Jednotlivé porce kapra nasolíme a necháme 1 hodinu v lednici odležet.
Do vhodné nádoby na vaření vložíme všechny suroviny kromě másla. Směs uvedeme do varu a krátce povaříme. Potom teprve přidáme máslo a vložíme porce kapra. Společně pošírujeme asi 10-15 minut. Při podávání přeléváme trochou omáčky, ve které se kapr pošíroval. Vhodným doplňkem je dušené kysané zelí a vařené brambory.
Tomáš Pavelka11. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.