Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Karbanátky Lindström

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
584 kalorií 14.0g cukrů 46.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Maso promícháme se žloutky, worcesterem, najemno nakrájenou cibulkou, solí a pepřem. Zapracujeme kapary, řepu (já jsem použila nakládanou řepu se zelím, proto jsou karbanátky na fotkách světlejší - jinak by byly červenější) a pažitku. Pokud je směs hustá, zředíme smetanou. Smažíme na oleji.

Bulb Tip k receptu

V časopisu, kde byl recept uveden, jsem se dozvěděla, že Lindström byl švédský továrník a dodnes karbanátky bývají součástí stolu smörgasbord. Někdy se podávají ještě s volským okem.


Přidat na Pinterest
Vera

26. 05. 2011, Recept navštíven: 2418x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné karbonátky

25. 10. 2015, 20:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v&borný recept na karbonátky

12. 08. 2016, 20:23

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
su velmi chutné, odporúčam urobiť

16. 01. 2017, 11:05

Přidat komentář
katka16031
chuťovo vyvážene karbonátky

katka16031 11. 08. 2016, 21:10

Facebook komentáře