Karbanátky Lindström
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
584
kalorií
14.0g
cukrů
46.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Maso promícháme se žloutky, worcesterem, najemno nakrájenou cibulkou, solí a pepřem. Zapracujeme kapary, řepu (já jsem použila nakládanou řepu se zelím, proto jsou karbanátky na fotkách světlejší - jinak by byly červenější) a pažitku. Pokud je směs hustá, zředíme smetanou. Smažíme na oleji.
Tip k receptu
V časopisu, kde byl recept uveden, jsem se dozvěděla, že Lindström byl švédský továrník a dodnes karbanátky bývají součástí stolu smörgasbord. Někdy se podávají ještě s volským okem.
Vera26. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.