Karpatská roštěnka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1288
kalorií
4.0g
cukrů
82.0g
tuků
126.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme z obou stran a přeložíme na talíř.
Do výpěku přidáme kostičky slaniny i plátky cibule. Chvíli pražíme a přidáme rajčatový protlak, mouku, pepř a asi 300 ml vody. Chvíli vaříme, pak do pánvi dáme maso, nakrájené žampiony a přikryté dusíme doměkka. Nakonec přilijeme víno a šťávu necháme projít varem. Podáváme s rýží a bramborami.
10. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.