Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Karpatská roštěnka

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1288 kalorií, 4.0g cukrů, 82.0g tuků, 126.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme z obou stran a přeložíme na talíř.
Do výpěku přidáme kostičky slaniny i plátky cibule. Chvíli pražíme a přidáme rajčatový protlak, mouku, pepř a asi 300 ml vody. Chvíli vaříme, pak do pánvi dáme maso, nakrájené žampiony a přikryté dusíme doměkka. Nakonec přilijeme víno a šťávu necháme projít varem. Podáváme s rýží a bramborami.

uschi3

10. 04. 2010, Recept navštíven: 1920x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Karpatská roštěnka

Karpatská roštěnka

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso pru...

Zobrazit všechny podobné recepty k Karpatská roštěnka Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuca roštenka

28. 09. 2016, 18:30

Přidat komentář

Facebook komentáře