Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Karpatská roštěnka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1288 kalorií 4.0g cukrů 82.0g tuků 126.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme z obou stran a přeložíme na talíř.
Do výpěku přidáme kostičky slaniny i plátky cibule. Chvíli pražíme a přidáme rajčatový protlak, mouku, pepř a asi 300 ml vody. Chvíli vaříme, pak do pánvi dáme maso, nakrájené žampiony a přikryté dusíme doměkka. Nakonec přilijeme víno a šťávu necháme projít varem. Podáváme s rýží a bramborami.


Přidat na Pinterest
uschi3

10. 04. 2010, Recept navštíven: 2079x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuca roštenka

28. 09. 2016, 18:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštenku som vyskúšala. je to vyborný recept

09. 06. 2017, 10:04

Přidat komentář

Facebook komentáře