Karpatská roštěnka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1288 kalorií
4.0g cukrů
82.0g tuků
126.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a jemně po okraji nařežeme. Na pánvi rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme z obou stran a přeložíme na talíř.
Do výpěku přidáme kostičky slaniny i plátky cibule. Chvíli pražíme a přidáme rajčatový protlak, mouku, pepř a asi 300 ml vody. Chvíli vaříme, pak do pánvi dáme maso, nakrájené žampiony a přikryté dusíme doměkka. Nakonec přilijeme víno a šťávu necháme projít varem. Podáváme s rýží a bramborami.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chuťovo vynikajuca roštenka

28. 09. 2016, 18:30

Chybí obrázek
roštenku som vyskúšala. je to vyborný recept

09. 06. 2017, 10:04

Chybí obrázek
recept nna roštenku je vyborný

29. 07. 2017, 19:25

Chybí obrázek
chutná roštenka

03. 03. 2019, 20:05

Chybí obrázek
veľmi chutná vydarená roštenka

25. 03. 2019, 10:32

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.