Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kořeněná singapurská ryba

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
312 kalorií 1.0g cukrů 29.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Chilli papričky, šalotku i česnek nakrájíme na jemno. Zázvor nastrouháme. Smícháme to dohromady a přidáme sójovou omáčku a cukr. Směs povaříme 2 minuty.
Rybu potřeme vytvořenou marinádou a opečeme z obou stran. Smažíme tak 10 minut na oleji.
Podáváme nejlépe s rýží, posypané koriandrem.

Bulb Tip k receptu

Na jednu porci 891,8 kJ, 22 g bílkovin, 3 g sacharidů, 13 g tuku, 0,3 g vlákniny.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 12. 2015, Recept navštíven: 508x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to vyskúšam

22. 12. 2015, 13:29

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

22. 12. 2015, 13:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

24. 12. 2015, 20:33

Přidat komentář

Facebook komentáře