Kořeněná singapurská ryba
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
312
kalorií
1.0g
cukrů
29.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Chilli papričky, šalotku i česnek nakrájíme na jemno. Zázvor nastrouháme. Smícháme to dohromady a přidáme sójovou omáčku a cukr. Směs povaříme 2 minuty.
Rybu potřeme vytvořenou marinádou a opečeme z obou stran. Smažíme tak 10 minut na oleji.
Podáváme nejlépe s rýží, posypané koriandrem.
Tip k receptu
Na jednu porci 891,8 kJ, 22 g bílkovin, 3 g sacharidů, 13 g tuku, 0,3 g vlákniny.
sonizna22. 12. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.