Králík na rajčatech a olivách

Obtížnost

Čas přípravy

0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

0min

Porce


Nutriční hodnoty

1544 kalorií
15.0g cukrů
80.0g tuků
166.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si oloupeme rajčata - spaříme je horkou vodou a sloupneme z nich kůži. Nakrájíme na kostičky.
Všechen olivový olej nalijeme do hrnce, králičí maso osolíme a opepříme a osmažíme ho ze všech stran. Poté ho vyjmeme.
Cibuli, mrkev, česnek a celer očistíme a nakrájíme najemno. Dáme ho do hrnce, ve kterém se smažil králík a restujeme 5 minut.
Poté vrátíme maso, přidáme olivy a víno a necháme odpařit.
Přidáme rajčata a rozmarýn a vaříme 30 minut doměkka. Pokud je potřeba podléváme vodou.

Tip k receptu

Podáváme s pečenou polentou nebo bramborami na jakýkoli způsob (kaše, šťouchané, obyčejné vařené).

přidejte na:
Chybí obrázek

20. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutný recept

21. 01. 2016, 10:47

Chybí obrázek
vyborné pripravený králik

23. 01. 2016, 14:13

Chybí obrázek
dobrý recept

25. 05. 2016, 09:45

Chybí obrázek
recept na prípravu králika veli dobrý

19. 08. 2016, 10:04

Chybí obrázek
je to výborný recept

17. 09. 2016, 19:02

Chybí obrázek
velmi chutné

12. 05. 2019, 18:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.