Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králík na rajčatech a olivách

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
1544 kalorií 15.0g cukrů 80.0g tuků 166.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si oloupeme rajčata - spaříme je horkou vodou a sloupneme z nich kůži. Nakrájíme na kostičky.
Všechen olivový olej nalijeme do hrnce, králičí maso osolíme a opepříme a osmažíme ho ze všech stran. Poté ho vyjmeme.
Cibuli, mrkev, česnek a celer očistíme a nakrájíme najemno. Dáme ho do hrnce, ve kterém se smažil králík a restujeme 5 minut.
Poté vrátíme maso, přidáme olivy a víno a necháme odpařit.
Přidáme rajčata a rozmarýn a vaříme 30 minut doměkka. Pokud je potřeba podléváme vodou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečenou polentou nebo bramborami na jakýkoli způsob (kaše, šťouchané, obyčejné vařené).


Přidat na Pinterest
sonizna

20. 01. 2016, Recept navštíven: 833x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

21. 01. 2016, 10:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné pripravený králik

23. 01. 2016, 14:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

25. 05. 2016, 09:45

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na prípravu králika veli dobrý

19. 08. 2016, 10:04

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to výborný recept

17. 09. 2016, 19:02

Přidat komentář

Facebook komentáře