Králík na rajčatech a olivách
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
1544
kalorií
15.0g
cukrů
80.0g
tuků
166.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si oloupeme rajčata - spaříme je horkou vodou a sloupneme z nich kůži. Nakrájíme na kostičky.
Všechen olivový olej nalijeme do hrnce, králičí maso osolíme a opepříme a osmažíme ho ze všech stran. Poté ho vyjmeme.
Cibuli, mrkev, česnek a celer očistíme a nakrájíme najemno. Dáme ho do hrnce, ve kterém se smažil králík a restujeme 5 minut.
Poté vrátíme maso, přidáme olivy a víno a necháme odpařit.
Přidáme rajčata a rozmarýn a vaříme 30 minut doměkka. Pokud je potřeba podléváme vodou.
Tip k receptu
Podáváme s pečenou polentou nebo bramborami na jakýkoli způsob (kaše, šťouchané, obyčejné vařené).
sonizna20. 01. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.