Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Králík z Provence

Králík z Provence
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 0min , porce

2476 kalorií, 13.0g cukrů, 158.0g tuků, 224.0g bílkovin

Příprava

Odblaněného králíka protkneme slaninou a osolíme. Na zbytku drobně pokrájené slaniny zpěníme pokrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Přidáme na plátky pokrájené houby (v zimě sušené, předem namočené), posekaný česnek, víno, oloupaná na plátky nakrájená rajčata a dusíme, až je maso měkké.
Příloha: malé vařené brambory sypané petrželkou, nočky, slaný žemlový nákyp, saláty.

bookmen

04. 04. 2012, Recept navštíven: 1526x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Králík z Provence

Králík z Provence

Odblaněného králíka protkneme slaninou a osolíme. Na zbytku drobně pokrájené slaniny zpěníme pokrájenou cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Králík z Provence Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pripravený králik

09. 04. 2016, 18:18

Přidat komentář

Facebook komentáře