Králík z Provence
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2476
kalorií
13.0g
cukrů
158.0g
tuků
224.0g
bílkovin
Příprava
Odblaněného králíka protkneme slaninou a osolíme. Na zbytku drobně pokrájené slaniny zpěníme pokrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Přidáme na plátky pokrájené houby (v zimě sušené, předem namočené), posekaný česnek, víno, oloupaná na plátky nakrájená rajčata a dusíme, až je maso měkké.
Příloha: malé vařené brambory sypané petrželkou, nočky, slaný žemlový nákyp, saláty.
04. 04. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.