Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Králík z Provence

Králík z Provence

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
2476 kalorií 13.0g cukrů 158.0g tuků 224.0g bílkovin

Příprava

Odblaněného králíka protkneme slaninou a osolíme. Na zbytku drobně pokrájené slaniny zpěníme pokrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Přidáme na plátky pokrájené houby (v zimě sušené, předem namočené), posekaný česnek, víno, oloupaná na plátky nakrájená rajčata a dusíme, až je maso měkké.
Příloha: malé vařené brambory sypané petrželkou, nočky, slaný žemlový nákyp, saláty.


bookmen

04. 04. 2012, Recept navštíven: 1686x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pripravený králik

09. 04. 2016, 18:18

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo s kralikom

12. 03. 2017, 16:33

Přidat komentář

Facebook komentáře