Králík z Provence

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2476 kalorií
13.0g cukrů
158.0g tuků
224.0g bílkovin


Příprava

Odblaněného králíka protkneme slaninou a osolíme. Na zbytku drobně pokrájené slaniny zpěníme pokrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Přidáme na plátky pokrájené houby (v zimě sušené, předem namočené), posekaný česnek, víno, oloupaná na plátky nakrájená rajčata a dusíme, až je maso měkké.
Příloha: malé vařené brambory sypané petrželkou, nočky, slaný žemlový nákyp, saláty.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 04. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborne pripravený králik

09. 04. 2016, 18:18

Chybí obrázek
vyborné jedlo s kralikom

12. 03. 2017, 16:33

Chybí obrázek
recept vyborný

27. 01. 2018, 21:43

Chybí obrázek
kralika robím podobne, je to chutné

27. 03. 2018, 17:34

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.