Chybějící obrázek

Královská krkovička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

3203 kalorií
12.0g cukrů
274.0g tuků
183.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si marinádu smícháním 2 lžic citronové šťávy, 4 lžic bílého vína, 3 lžic dijonské hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžic oleje a soli.
Krkovičku si nakrájíme asi na 1,5 cm silné plátky, ale tak, že nedokrojíme. Plátky krkovičky potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky minimálně do druhého dne. Druhý den si očistíme žampiony a také je nakrájíme na tenké plátky. Vyndáme krkovičku a mezi jednotlivé plátky vložíme vždy po plátku sýra, po plátku uzeného masa a po pár plátcích žampionů. Pokud nám zbyla marináda, potřeme s ní krkovičku, jinak ji potřeme olejem a zabalenou v alobalu pečeme při 200 stupních asi tak 1,5 - 2 hodiny. Posledních 15 minut dopékáme krkovičku odkrytou, aby získala pěknou kůrčičku.

přidejte na:
Ajaja

04. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutné
dušanka 24. 09. 2016, 19:04