Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Královská krkovička

Královská krkovička

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
3203 kalorií 12.0g cukrů 274.0g tuků 183.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu smícháním 2 lžic citronové šťávy, 4 lžic bílého vína, 3 lžic dijonské hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžic oleje a soli.
Krkovičku si nakrájíme asi na 1,5 cm silné plátky, ale tak, že nedokrojíme. Plátky krkovičky potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky minimálně do druhého dne. Druhý den si očistíme žampiony a také je nakrájíme na tenké plátky. Vyndáme krkovičku a mezi jednotlivé plátky vložíme vždy po plátku sýra, po plátku uzeného masa a po pár plátcích žampionů. Pokud nám zbyla marináda, potřeme s ní krkovičku, jinak ji potřeme olejem a zabalenou v alobalu pečeme při 200 stupních asi tak 1,5 - 2 hodiny. Posledních 15 minut dopékáme krkovičku odkrytou, aby získala pěknou kůrčičku.


Ajaja

04. 06. 2010, Recept navštíven: 4796x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutné

24. 09. 2016, 17:04

Přidat komentář
Thumb
je to hnusný

jindřich 15. 04. 2011, 16:45

Ajaja
gratuluji - jste první asi z tisícovky lidí, kterému tu nechutná :-)))

Ajaja 16. 04. 2011, 06:21

Thumb
Výborné

jana 12. 12. 2014, 22:09

Facebook komentáře