Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krevetová polévka s kokosovým mlékem a citrónovou trávou a limetkovými listy

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 35min
Nutriční hodnoty
36 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Zázvor, česnek, mrkev a cibuli nakrájíme na slabé plátky. Na olivovém oleji orestujeme nejdříve mrkev, poté zázvor, česnek a nakonec cibuli. Po minutě restovaní přidáme krevetový vývar, kokosové mléko, citrónovou trávu, limetové listy a koriandr. Povaříme jednu minutu a servírujeme. Do talíře vložíme nakrájený pok-choi, listy koriandru, na slabé plátky nakrájené žampióny, krevety a plátky chilli. Vše je tepelně neupravené, proto je potřeba vše zalít co nejvíce teplou polévkou.


Přidat na Pinterest
Havlíček

01. 03. 2013, Recept navštíven: 3791x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava polievka

10. 02. 2016, 10:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
netradičná polievka, velmi zaujímava

12. 03. 2016, 19:05

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá polievka

31. 05. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře