Krůtí plátky s jarní zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
984
kalorií
10.0g
cukrů
56.0g
tuků
94.0g
bílkovin
Příprava
Maso z vrchní strany nařežeme na malé kostičky a poprášíme moukou. Opepříme, osolíme a dochutíme grilovacím kořením. Brokolici opláchneme a horní část oddělíme od košťálu. Růžičky rozkrájíme na malé kousky. Uvaříme ji doměkka v osolené vodě spolu s hráškem a karotkou. Vodu slijeme a necháme oschnout. Ředkvičky oddělíme od zelených lístků, omyjeme a nakrájime na tenké plátky. Poté je společně s máslem přimícháme do zeleniny. Maso smažíme na pánvi s rozehřátým olejem dozlatova. Podáváme společně s čerstvým salátem a připravenou jarní zeleninou.
uschi302. 03. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.