Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuře po římsku

Kuře po římsku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

764 kalorií, 12.0g cukrů, 58.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Kuře naporcujeme na 8 porcí. Slaninu s česnekem nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme je. Odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ve woku rozpálíme olej, vložíme slaninu, česnek a kuře a vše 6-8 minut smažíme. Asi v polovině přisypeme majoránku, osolíme a opepříme. Přilijeme víno a necháme povařit. Přimícháme kousky rajčat a vaříme na mírném plameni, pod pokličkou asi 30 minut. Papriku omyjeme a nakrájíme na proužky. Podusíme asi 10 minut na rozpáleném oleji a poté přidáme k masu a ještě asi 5 minut společně vaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem.

Ellis

09. 05. 2012, Recept navštíven: 2042x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuře po římsku

Kuře po římsku

Kuře naporcujeme na 8 porcí. Slaninu s česnekem nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuře po římsku Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jeden z dobrých receptov na kura

03. 04. 2016, 16:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tato príprava kuraťa je vyborná

11. 11. 2016, 11:44

Přidat komentář

Facebook komentáře