Kuře pod peřinou
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
2768
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
124.0g
bílkovin
Příprava
Kuře rozporcujeme a vykostíme. Do vymaštěného pekáče vložíme vykostěné porce kuřete (křídla a kosti použijeme na polévku), osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Na mlýnku pomeleme střídavě bůček, rohlíky a česnek, cibuli. Do vzniklé mleté masy přidáme vegetu, koření, sůl, pepř, majoránku a vajíčko a vše důkladně rukou promícháme. Vzniklou směs poklademe na připravené jednotlivé kuřecí porce (přikrytí peřinou). Na vrch vložíme petrželku. Mírně polijeme olejem a dáme do trouby asi na hodinu péci. Podáváme s bramborovou kaší.
kaccka28. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.