Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí maso na bylinkách a mandlích

Kuřecí maso na bylinkách a mandlích

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
2128 kalorií 5.0g cukrů 168.0g tuků 135.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, mandle nasekáme nadrobno. Máslo dáme do misky, přidáme postupně muškátový oříšek, bazalku, majoránku, rozmarýn, libeček, nasekané mandle, osolíme, opepříme a promícháme. Poté přidáme kousky kuřecího masa do másla, promícháme a necháme odležet asi 2 hodiny v chladu. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, zpěníme na rozpáleném oleji v hrnci, odleželé maso přidáme i s máslem a bylinkami na zpěněnou cibulku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podáváme s brambory.


Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 3551x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravene kurča, bylinky dodavaju jedlu lepšiu príchuť

19. 11. 2016, 16:57

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahodné a bylinkami prevonané kuracie prsia chuti velmi dobre

01. 05. 2017, 19:03

Přidat komentář

Facebook komentáře