Kuřecí maso na bylinkách a mandlích
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2128
kalorií
5.0g
cukrů
168.0g
tuků
135.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, mandle nasekáme nadrobno. Máslo dáme do misky, přidáme postupně muškátový oříšek, bazalku, majoránku, rozmarýn, libeček, nasekané mandle, osolíme, opepříme a promícháme. Poté přidáme kousky kuřecího masa do másla, promícháme a necháme odležet asi 2 hodiny v chladu. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme, zpěníme na rozpáleném oleji v hrnci, odleželé maso přidáme i s máslem a bylinkami na zpěněnou cibulku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podáváme s brambory.
Beruska6425. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.