Kuřecí paillard s citrónem a bylinkami

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
7min

Celkový čas

22min

Porce


Nutriční hodnoty

465 kalorií
25.0g cukrů
43.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Připravíme si marinádu. Smícháme utřený česnek se solí, přidáme nasekaný rozmarýn a šalvěj, vmícháme citrónovou šťávu a kůru (množství obojího dle chuti). Nakonec přidáme pepř a tři lžíce olivového oleje. Kuřecí maso nakrájíme na plátky tlusté asi 0,5 cm. Dáme do mísy a zalijeme marinádou. Necháme v lednici aspoň 2 hodiny. Poté ho opečeme na pánvi nebo na grilu 2 minuty z každé strany. Připravíme si zálivku na salát. Zbylý olej vyšleháme s octem, osolíme a opepříme. Poté vmícháme parmazán. Kuřecí maso podáváme se salátem, přelité zálivkou a se skrojky citrónu.

Tip k receptu

Paillard je označení pro jídlo, jehož příprava je rychlá a základem jsou plátky masa.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 08. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre spracovane kuracie masko

21. 10. 2015, 18:36

Chybí obrázek
výborné jedlo

29. 10. 2015, 18:23

Chybí obrázek
dobrý recept

05. 01. 2016, 13:01

Chybí obrázek
chutí vyborne

16. 10. 2016, 17:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.