Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí paillard s citrónem a bylinkami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
7min 22min
Nutriční hodnoty
465 kalorií 25.0g cukrů 43.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si marinádu. Smícháme utřený česnek se solí, přidáme nasekaný rozmarýn a šalvěj, vmícháme citrónovou šťávu a kůru (množství obojího dle chuti). Nakonec přidáme pepř a tři lžíce olivového oleje. Kuřecí maso nakrájíme na plátky tlusté asi 0,5 cm. Dáme do mísy a zalijeme marinádou. Necháme v lednici aspoň 2 hodiny. Poté ho opečeme na pánvi nebo na grilu 2 minuty z každé strany. Připravíme si zálivku na salát. Zbylý olej vyšleháme s octem, osolíme a opepříme. Poté vmícháme parmazán. Kuřecí maso podáváme se salátem, přelité zálivkou a se skrojky citrónu.

Bulb Tip k receptu

Paillard je označení pro jídlo, jehož příprava je rychlá a základem jsou plátky masa.


Přidat na Pinterest
sonizna

27. 08. 2015, Recept navštíven: 954x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre spracovane kuracie masko

21. 10. 2015, 18:36

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné jedlo

29. 10. 2015, 18:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

05. 01. 2016, 13:01

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí vyborne

16. 10. 2016, 17:53

Přidat komentář

Facebook komentáře