Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí paprikáš

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

628 kalorií, 1.0g cukrů, 51.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí maso opláchneme, očistíme a nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a maso, promícháme a orestujeme. Potom maso přikryjeme a ve vlastní šťávě dusíme doměkka. Dle potřeby podlijeme trochou vody nebo vývaru. Mouku smícháme se solí, smetanou a mlékem a připravenou zátrepku pomalu přiléváme k masu. Za stálého míchání vaříme několik minut, dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem. Podáváme s těstovinami nebo kynutým knedlíkem.

uschi3

31. 05. 2011, Recept navštíven: 5528x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí paprikáš

Kuřecí paprikáš

Kuřecí maso opláchneme, očistíme a nakrájíme na kostky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí paprikáš Link-arrow
Thumb.57363

Nadýchaný domácí knedlík

Mouku a sůl prosejeme, do vlažného mléka přisypeme cukr, droždí a necháme vykynout. Kvásek přilijeme k mouc...

Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Recept tak, ako má byť. Len tá cestovina k tomu nepatrí. Jedlo je typicky maďarské a hoci cestovina s tým kombinuje výborne, predsa len halušky (galuska po maďarsky) sú tá tradičná príloha. Zabudnite na knedlík, ten je v Maďarsku neznámy, aj keď je vynikajúci a taký dobrý ako v Čechách nikde inde neexistuje. Ale k paprikášu nepatrí.

Atilla 12. 01. 2013, 18:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paprikáš nema chybu, ja vynikajuci

02. 11. 2016, 20:54

Přidat komentář
Sonia005
Tohle můžou i děti....teda ne ty nejmenší, ale určitě to vyzkoušíme.

Sonia005 31. 05. 2011, 11:45

uschi3
Mám 3,5 ročného syna a ide sa za týmto paprikášom doslova utĺcť. Chutí mu na raňajky, na obed, aj večeru a niekedy aj medzitým :)

uschi3 31. 05. 2011, 14:39

Jozef
Jednoduché a VÝBORNE..Jozef:

Jozef 01. 06. 2011, 15:37

Sonia005
Uvařila jsem jí původně dcerce a nakonec jsme se jí nemohli dojíst. Posílám foto a díky za recept, jídlo je vážně skvělé.

Sonia005 20. 06. 2011, 06:46

Facebook komentáře