Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí prso v žampiónech

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
258 kalorií 3.0g cukrů 14.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prso omyjeme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a očištěné žampióny na plátky. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do červena, přidáme maso a žampióny. Vše promícháme, přiklopíme pokličkou a zvolna začínáme dusit. Maso i žampióny pustí šťávu, občas zamícháme. Po 15 minutách přidáme bujón, sójovou i worčesterovou omáčku a kečup. Dusíme celkem 30 minut, bez podlévání, maso i žampióny jsou již měkké. Ve studené vodě rozmícháme kukuřičný škrob a omáčku zahustíme. Krátce povaříme a dle chuti dosolíme. Kuřecí prso v žampiónech podáváme s kari rýží, vařenou rýží, nebo těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Můžeme přidat i trochu smetany.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 01. 2012, Recept navštíven: 1639x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept s kuracím masom

14. 04. 2016, 09:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný vydatný recept

01. 02. 2017, 10:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vydarený recept, velmi chutné

06. 03. 2017, 20:42

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobré a chutné

24. 03. 2017, 14:33

Přidat komentář

Facebook komentáře