Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
3354 kalorií 6.0g cukrů 157.0g tuků 247.0g bílkovin

Příprava

Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, osolíme, okmínujeme přidáme na drobné kousky nakrájenou kapii a pórek. Asi 10 minut grilujeme na 250°C. Na závěr posypeme nahrubo rozsekanou petželí.
Prsa a hříbky nakrájíme na stejné kousky (asi 2x2 cm), zprudka orestujeme na másle, přidáme smetanu, sherry a drůbeží vývar. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Krátce podusíme, zahustíme dle potřeby máčeným škrobem, provaříme a přidáme kysanou smetanu - lehce promícháme a dále nevaříme.
A servírujeme.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

08. 09. 2011, Recept navštíven: 2395x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

14. 09. 2016, 19:02

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné kuracie ragu

24. 03. 2017, 14:47

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kuracie ragu s hríbikmi je chuťovo vyborné

25. 03. 2017, 15:22

Přidat komentář
hOJSADLO
Aby nedošlo k matení receptu a obrázku, tak to zelené uprostřed je špenátová rýže(není součástí receptu). Ale jelikož mi zbyla vařená rýže, tak jsem na másle zpěnil plátky česneku,přidal jsem listový špenát, chvíly podusil, osolil a opepřil. Potom jsem do toho vmíchal horkou rýži a nechal to asi 5 minut pod pokličkou rozležet.

hOJSADLO 11. 09. 2011, 11:55

Facebook komentáře