Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

3354 kalorií
6.0g cukrů
157.0g tuků
247.0g bílkovin


Příprava

Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, osolíme, okmínujeme přidáme na drobné kousky nakrájenou kapii a pórek. Asi 10 minut grilujeme na 250°C. Na závěr posypeme nahrubo rozsekanou petželí.
Prsa a hříbky nakrájíme na stejné kousky (asi 2x2 cm), zprudka orestujeme na másle, přidáme smetanu, sherry a drůbeží vývar. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Krátce podusíme, zahustíme dle potřeby máčeným škrobem, provaříme a přidáme kysanou smetanu - lehce promícháme a dále nevaříme.
A servírujeme.

přidejte na:
hOJSADLO

08. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre
Svetlana 14. 09. 2016, 21:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné kuracie ragu
dušanka 24. 03. 2017, 15:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kuracie ragu s hríbikmi je chuťovo vyborné
majka 25. 03. 2017, 16:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné kuracie ragu
katka16031 05. 10. 2018, 21:41