Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
3354
kalorií
6.0g
cukrů
157.0g
tuků
247.0g
bílkovin
Příprava
Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, osolíme, okmínujeme přidáme na drobné kousky nakrájenou kapii a pórek. Asi 10 minut grilujeme na 250°C. Na závěr posypeme nahrubo rozsekanou petželí.
Prsa a hříbky nakrájíme na stejné kousky (asi 2x2 cm), zprudka orestujeme na másle, přidáme smetanu, sherry a drůbeží vývar. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Krátce podusíme, zahustíme dle potřeby máčeným škrobem, provaříme a přidáme kysanou smetanu - lehce promícháme a dále nevaříme.
A servírujeme.
08. 09. 2011
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 14. 09. 2016, 19:02

dušanka 24. 03. 2017, 14:47

majka 25. 03. 2017, 15:22

katka16031 05. 10. 2018, 19:41
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
hOJSADLO 11. 09. 2011, 11:55