Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

3354 kalorií, 6.0g cukrů, 157.0g tuků, 247.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, osolíme, okmínujeme přidáme na drobné kousky nakrájenou kapii a pórek. Asi 10 minut grilujeme na 250°C. Na závěr posypeme nahrubo rozsekanou petželí.
Prsa a hříbky nakrájíme na stejné kousky (asi 2x2 cm), zprudka orestujeme na másle, přidáme smetanu, sherry a drůbeží vývar. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Krátce podusíme, zahustíme dle potřeby máčeným škrobem, provaříme a přidáme kysanou smetanu - lehce promícháme a dále nevaříme.
A servírujeme.

hOJSADLO

08. 09. 2011, Recept navštíven: 2181x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, os...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

14. 09. 2016, 19:02

Přidat komentář
hOJSADLO
Aby nedošlo k matení receptu a obrázku, tak to zelené uprostřed je špenátová rýže(není součástí receptu). Ale jelikož mi zbyla vařená rýže, tak jsem na másle zpěnil plátky česneku,přidal jsem listový špenát, chvíly podusil, osolil a opepřil. Potom jsem do toho vmíchal horkou rýži a nechal to asi 5 minut pod pokličkou rozležet.

hOJSADLO 11. 09. 2011, 11:55

Facebook komentáře