Kuřecí ragů s hříbky a pečenými brambory

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

3354 kalorií
6.0g cukrů
157.0g tuků
247.0g bílkovin


Příprava

Brambory dobře omyjeme a zlehka povaříme dopoloměka. Rozkrájíme na čtvrtky a vložíme na vymaštěný plech, osolíme, okmínujeme přidáme na drobné kousky nakrájenou kapii a pórek. Asi 10 minut grilujeme na 250°C. Na závěr posypeme nahrubo rozsekanou petželí.
Prsa a hříbky nakrájíme na stejné kousky (asi 2x2 cm), zprudka orestujeme na másle, přidáme smetanu, sherry a drůbeží vývar. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Krátce podusíme, zahustíme dle potřeby máčeným škrobem, provaříme a přidáme kysanou smetanu - lehce promícháme a dále nevaříme.
A servírujeme.

přidejte na:
hOJSADLO

08. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre

Svetlana 14. 09. 2016, 19:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné kuracie ragu

dušanka 24. 03. 2017, 14:47

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kuracie ragu s hríbikmi je chuťovo vyborné

majka 25. 03. 2017, 15:22

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné kuracie ragu

katka16031 05. 10. 2018, 19:41

Přidat komentář
hOJSADLO
Aby nedošlo k matení receptu a obrázku, tak to zelené uprostřed je špenátová rýže(není součástí receptu). Ale jelikož mi zbyla vařená rýže, tak jsem na másle zpěnil plátky česneku,přidal jsem listový špenát, chvíly podusil, osolil a opepřil. Potom jsem do toho vmíchal horkou rýži a nechal to asi 5 minut pod pokličkou rozležet.

hOJSADLO 11. 09. 2011, 11:55